Τα εικονικά αθλήματα που θα βρείτε στην Ελληνική αγορά

τα εικονικά αθλήματα που θα βρείτε στην ελληνική αγορά

Τα Virtual Sports έχουν μπει για τα καλά στην στοιχηματική αγορά της χώρας προσφέροντας ευκαιρία για συναρπαστικό παιχνίδι 24/7, με εξαιρετικό βίντεο-animation και αρκετές προσφερόμενες αγορές. Όλο και περισσότερες στοιχηματικές προσφέρουν εικονικά αθλήματα και η διαθέσιμη ποικιλία παιχνιδιών δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Παρακάτω θα βρείτε μία σύντομη παρουσίαση των προσφερόμενων εικονικών αθλημάτων που είναι σήμερα διαθέσιμα στην ελληνική στοιχηματική αγορά.

Ποδόσφαιρο

Ο βασιλιάς των σπορ έχει την τιμητική του στα εικονικά αθλήματα, με όλες τις στοιχηματικές που έχουν virtual sports να προσφέρουν τουλάχιστον μία έκδοση παιχνιδιού εικονικού ποδοσφαίρου (πολλές φορές θα βρείτε και περισσότερες εκδόσεις στην ίδια στοιχηματική). Υπάρχει εικονικό ελληνικό πρωτάθλημα, champions league, ευρωπαϊκό κύπελλο, μουντιάλ κα. Εδώ θα βρείτε και αρκετές αγορές, οι οποίες – ανάλογα το λογισμικό και το παιχνίδι – μπορεί να είναι από μία απλή επιλογή σημείου έως πιο σύνθετες αγορές με επιλογές όπως Διπλή Ευκαιρία Ημιχρόνου, Over/Under, Θα Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες, Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ, Αριθμός Γκολ Γηπεδούχου. Κάποιες στοιχηματικές προσφέρουν και επιλογή στιγμιαίου (instant) παιχνιδιού. Εδώ δεν παίρνετε μέρος σε κάποια διοργάνωση ούτε ποντάρετε σε κοινό αγώνα με προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Αντίθετα, επιλέγετε να ποντάρετε στον δικό σας “στιγμιαίο” αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μόνο για εσάς και θα ξεκινήσει όταν εσείς δώσετε το έναυσμα.

Μπάσκετ

Αρκετές στοιχηματικές προσφέρουν στα εικονικά αθλήματα και μπάσκετ, το οποίο σε όλες τις εικονικές εκδόσεις του αντλεί δεδομένα και έμπνευση από τις ομάδες του NBA. Ανάλογα το λογισμικό και την έκδοση θα βρείτε αγορές όπως χάντικαπ, συνολικοί πόντοι αγώνα, διαφορά νίκης, πόντοι πρώτου ημιχρόνου, περίοδος με τους περισσότερους πόντους κα.

Τένις

Αρκετά δημοφιλές είναι στη χώρα μας το τένις, με αρκετές στοιχηματικές να προσφέρουν εικονικό παιχνίδι και ενδιαφέρουσες αγορές. Ανάλογα την έκδοση του παιχνιδιού μπορείτε να ποντάρετε κατά τη διάρκεια του αγώνα (in-play), ενώ θα βρείτε επιλογές σε game, σετ, αγώνα, μονά/ζυγά, ακριβές σκορ σετ κα.

Ιπποδρομίες

Σπορ για φανατικούς παίκτες στοιχήματος, οι εικονικές ιπποδρομίες βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα πακέτα virtual sports στην ελληνική αγορά. Οι επιλογές που θα βρείτε συνήθως είναι γκανιάν, πλασέ, φορκάστ και τρικάστ και θα ποντάρετε πριν από την έναρξη της προκαθορισμένης κούρσας. Όπως και στο ποδόσφαιρο, κάποιες στοιχηματικές προσφέρουν και στιγμιαίο (instant) παιχνίδι, όπου εδώ δεν ποντάρετε σε κοινή κούρσα με προκαθορισμένη ώρα έναρξης αλλά στη δική σας. Επιλέγετε, δηλαδή, εσείς την κούρσα που επιθυμείτε, προχωράτε με το ποντάρισμά σας και όταν είστε έτοιμοι δίνετε εσείς την εντολή για να ξεκινήσει η κούρσα μόνο για εσάς.

Κυνοδρομίες

Ένα σπορ το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας, ωστόσο έχει μεγάλη παράδοση σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ. Στην εικονική του εκδοχή θα ποντάρετε σε νικητή, πλασέ, φορκάστ και τρικάστ σε κούρσα με έξι αγωνιζόμενα σκυλιά. Υπάρχει επίσης και η επιλογή instant παιχνιδιού, όπως ακριβώς και στις ιπποδρομίες (δείτε παραπάνω).

Speedway (μοτοσυκλέτες)

Το speedway είναι ένα ενδιαφέρον και αρκετά παλιό σπορ το οποίο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και διαδόθηκε στην Ευρώπη περίπου το 1930. Οι μοτοσικλέτες του speedway δεν έχουν φρένα και οι αναβάτες τις στρίβουν πλαγιολισθαίνοντας σε αριστερόστροφη οβάλ πίστα μήκους 400 περίπου μέτρων. Συνήθως 4 αναβάτες να διαγωνίζονται επί 4 γύρους. Στο εικονικό speedway θα απολαύσετε εξαιρετικά γραφικά και θα ποντάρετε (ανάλογα την έκδοση του παιχνιδιού) σε νίκη, πλασέ και φορκάστ. Όπως και στις ιπποδρομίες, έτσι κι εδώ υπάρχει επιλογή στιγμιαίου παιχνιδιού (δείτε παραπάνω).

Ποδηλασία (Velodrome)

Σε αρκετές στοιχηματικές θα βρείτε το εικονικό αγώνισμα του αγώνα ταχύτητας ποδηλάτων σε πίστα (velodrome). Όπως και στο speedway, τα ποδήλατα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικής κατασκευής και δεν έχουν φρένα. Στην εικονική ποδηλασία θα ποντάρετε μεταξύ 8 αναβατών σε νίκη, πλασέ, φορκάστ και τρικάστ. Όπως και στις ιπποδρομίες, έτσι κι εδώ κάποια λογισμικά προσφέρουν επιλογή στιγμιαίου παιχνιδιού (δείτε παραπάνω).

Ιπποδρομίες με Αμαξίδια (Trotting)

Ένα άθλημα ελάχιστα γνωστό στη χώρα μας είναι οι ιπποδρομίες με αμαξίδιο, όπου τα άλογα τρέχουν με τροχασμό (trotting) και σέρνουν το αμαξίδιο στο οποίο επιβαίνουν οι αναβάτες τους. Στο εικονικό trotting, θα ποντάρετε μεταξύ 8 διαγωνιζόμενων σε νίκη, πλασέ, φορκάστ και τρικάστ, ενώ υπάρχει και η επιλογή στιγμιαίου παιχνιδιού, όπως και στις ιπποδρομίες (δείτε παραπάνω).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινοποιήση.