Τι είναι τα Virtual Sports;

τι είναι τα virtual sports

Τα Virtual Sports (εικονικά αθλήματα) αποτελούν μία συναρπαστική εξέλιξη των παλαιότερων fantasy sports, αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες του σύγχρονου gaming για υψηλής ποιότητας γραφικά. Όλα τα αποτελέσματα των εικονικών αγώνων είναι προϊόν γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator) προκειμένου να διασφαλίζεται η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Τα περισσότερα εικονικά αθλήματα κρατούν λίγα λεπτά και αναπαριστούν ένα αθλητικό δρώμενο στο οποίο θα μπορείτε να ποντάρετε από πριν – ή σε κάποιες περιπτώσεις και κατά τη διάρκεια – σαν να πρόκειται για πραγματικό αθλητικό γεγονός.

Στοιχηματικές με Virtuals

Πώς ακριβώς γίνεται το παιχνίδι;

Συνήθως τα virtual sports (εικονικά αθλήματα) αντλούν στατιστικά στοιχεία και δεδομένα από πραγματικές ομάδες / αθλητές, τα οποία έπειτα τροφοδοτούνται στο λογισμικό και με τη χρήση της RNG βγαίνει ένα τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στον ΟΠΑΠ σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ ‘Ερυθρολεύκων’ και ‘Αγρίνιο’, οι αποδόσεις καθιστούν φαβορί τους γηπεδούχους, περίπου όπως σε ένα πραγματικό παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναιτωλικού. Εδώ το παιχνίδι λαμβάνει υπόψη τα πραγματικά δεδομένα που αντιστοιχούν στις δύο πραγματικές ομάδες.

παράδειγμα virtual sports

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα νικήσει ο γηπεδούχος, αφού το τελικό αποτέλεσμα θα είναι προϊόν του λογισμικού (RNG) το οποίο μπορεί να φέρει και την ‘έκπληξη’.

Ωστόσο, είτε ένα εικονικό άθλημα αντλεί δεδομένα από πραγματικές ομάδες είτε όχι, ένα είναι σίγουρο. Σε αντίθεση με τα fantasy sports τα εικονικά παιχνίδια – μέσω της εξέλιξής τους και την πάροδο των εικονικών αγωνιστικών – δημιουργούν τα δικά τους στατιστικά τα οποία τροφοδοτούν εκ νέου με δεδομένα το λογισμικό, επηρεάζοντας καθοριστικά τις αποδόσεις και τα αποτελέσματα.

Συνεπώς, ακόμα πιο σημαντικό από το να γνωρίζετε τις πραγματικές ομάδες είναι να παρακολουθείτε την εξέλιξη του εικονικού πρωταθλήματος και να μελετάτε τα προσφερόμενα στατιστικά δεδομένα, δηλαδή το πρόσφατο ιστορικό των ομάδων, τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα κα, προκειμένου να καταλήξετε σε ένα σωστό και ενημερωμένο bet. Όπως όλα τα παιχνίδια, έτσι και τα virtual sports (εικονικά αθλήματα) απαιτούν να αναπτύξετε μία σωστή στρατηγική.

Το τελικό αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού έχει (προ)αποφασιστεί από το λογισμικό από την έναρξή του. Ένα εικονικό ματς ποδοσφαίρου, ωστόσο, μπορεί να κρατάει π.χ. 3 λεπτά και να εμπεριέχει φάσεις καθαρά και μόνο για το ενδιαφέρον και τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης των παικτών. Συνεπάγεται ότι αν για κάποιο λόγο η μετάδοση του παιχνιδιού διακοπεί (π.χ. λόγω προβλήματος στο ίντερνετ) οι αποδόσεις πληρώνονται κανονικά αφού το αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται από την διακοπή (είναι προκαθορισμένο).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινοποιήση.