Με μικρά και σταθερά βήματα η Winmasters έχει καταφέρει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά ως μία από τις πλέον αξιόπιστες στοιχηματικές, ικανή να αντέξει τον ισχυρό ανταγωνισμό. Η είσοδός της στην αγορά των virtuals, με μικρές και προσεκτικές κινήσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ήταν θέμα χρόνου.

Winmasters virtual παιχνίδια

Στα virtual sports της Winmasters θα βρείτε ένα πακέτο με τα βασικά αθλήματα, τα οποία ωστόσο ξεχωρίζουν αφενός για τα όμορφα γραφικά στα βίντεο αφετέρου για την παροχή αναλυτικών δεδομένων και στατιστικών. Πράγματι, και στα τέσσερα προσφερόμενα σπορ θα βρείτε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε – από ιστορικό αγώνων, κατάσταση ομάδων / αλόγων / σκυλιών, συγκριτικά δεδομένα αντιπάλων κα – προκειμένου να κάνετε μία ενημερωμένη επιλογή πονταρίσματος.

Προσφερόμενα Virtual Παιχνίδια

Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Ιπποδρομίες – Κυνοδρομίες

Winmasters virtual sports αγορές

Η Winmasters στα εικονικά παιχνίδια της έως τώρα προσφέρει ένα βασικό πακέτο αγορών με τα απολύτως απαραίτητα. Στο ποδόσφαιρο προσφέρεται επιλογή σε 1Χ2, ακριβές σκορ και over/under (1,5), ενώ ομοίως στο Μπάσκετ σε νικητή αγώνα και σε δύο χάντικαπ (ημίχρονο, τελικό).

Σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες θα ποντάρετε σε γκανιάν, πλασέ, φορκάστ/τρικάστ.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Winmasters διαθέτει όλους τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας, όπως το Live chat (ζωντανή συνομιλία), τα κοινωνικά δύκτια (facebook) αλλά και εφαρμογές επικοινωνίας (Viber). Επιπρόσθετα υπάρχει διαθέσιμη η άμεση τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και το email. Η επικοινωνία μπορεί να είναι άμεση στο ωράριο 09.00-01.00 κάθε ημέρα.

Winmasters mobile virtual sports

Τα εικονικά παιχνίδια της Winmasters θα τα παίξετε και από την φορητή σας συσκευή, είτε μέσω του browser σας είτε κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή για Android και iOs (θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Winmasters).

Καταθέσεις και Αναλήψεις

Μέθοδοι Καταθέσεων:Κάρτες Mastercard και Visa Ελλάδας (5€), Vivawallet (5€), Paysafecard (5€), Skrill (10€), Neteller (10€), Paypal (10€), Apple Pay (5€), Okto Cash (5€), IRIS Payments (5€), SEPA (10€), Aircash (5€)
Μέθοδοι Αναλήψεων:Κάρτες Mastercard και Visa Ελλάδας (20€), Κάρτες Mastercard και Visa Εξωτερικού (20€), Apple Pay (20€), Aircash (20€), Paypal (20€), Γρήγορες Τραπεζικές μεταφορές (20€), Vivawallet (20€), Paysafecard (20€), Skrill (20€), Neteller (20€)
Ελάχιστη Κατάθεση:5€
Ελάχιστη Ανάληψη:20€
Χρόνος Αναλήψεων:
  • eWallets: 24 ώρες
  • Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες: 1 έως 6 ημέρες
  • Τραπεζικά Εμβάσματα: 1 έως 6 ημέρες

Winmasters Γενικές Πληροφορίες

Όνομα:Winmasters
Website:www.winmasters.gr
Γλώσσα:Ελληνικά
Εταιρία:WM Interactive Limited

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινοποίηση.