Με μικρά και σταθερά βήματα η Winmasters έχει καταφέρει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά ως μία από τις πλέον αξιόπιστες στοιχηματικές, ικανή να αντέξει τον ισχυρό ανταγωνισμό. Η είσοδός της στην αγορά των virtuals, με μικρές και προσεκτικές κινήσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ήταν θέμα χρόνου.

Winmasters virtual παιχνίδια

Στα virtual sports της Winmasters θα βρείτε ένα πακέτο με τα βασικά αθλήματα, τα οποία ωστόσο ξεχωρίζουν αφενός για τα όμορφα γραφικά στα βίντεο αφετέρου για την παροχή αναλυτικών δεδομένων και στατιστικών. Πράγματι, και στα τέσσερα προσφερόμενα σπορ θα βρείτε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε – από ιστορικό αγώνων, κατάσταση ομάδων / αλόγων / σκυλιών, συγκριτικά δεδομένα αντιπάλων κα – προκειμένου να κάνετε μία ενημερωμένη επιλογή πονταρίσματος.

Προσφερόμενα Virtual Παιχνίδια

Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Ιπποδρομίες – Κυνοδρομίες

Winmasters virtual sports αγορές

Η Winmasters στα εικονικά παιχνίδια της έως τώρα προσφέρει ένα βασικό πακέτο αγορών με τα απολύτως απαραίτητα. Στο ποδόσφαιρο προσφέρεται επιλογή σε 1Χ2, ακριβές σκορ και over/under (1,5), ενώ ομοίως στο Μπάσκετ σε νικητή αγώνα και σε δύο χάντικαπ (ημίχρονο, τελικό).

Σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες θα ποντάρετε σε γκανιάν, πλασέ, φορκάστ/τρικάστ.

Winmasters video

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Winmasters παρέχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας (chat) από 12.00 έως 20.00. ηλεφωνικής υποστήριξης μόνο από τις 11πμ μέχρι τις 10μμ. Για όλο το 24ωρο υπάρχει αγγλόφωνη εξυπηρέτηση καθώς και email.

Winmasters mobile virtual sports

Τα εικονικά παιχνίδια της Winmasters θα τα παίξετε και από την φορητή σας συσκευή, είτε μέσω του browser σας είτε κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή για Android και iOs(θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Winmasters).

Καταθέσεις και Αναλήψεις

Μέθοδοι Καταθέσεων:Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες Ελλάδας και εξωτερικού, Τραπεζικές καταθέσεις, Vivawallet, Paysafecard, Skrill, Neteller
Μέθοδοι Αναλήψεων:Τραπεζικές καταθέσεις, Vivawallet, Paysafecard, Skrill, Neteller
Ελάχιστη Κατάθεση:5€
Ελάχιστη Ανάληψη:20€
Χρόνος Αναλήψεων:
  • eWallets: 24 ώρες
  • Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες: 1 έως 6 ημέρες
  • Τραπεζικά Εμβάσματα: 1 έως 6 ημέρες

Winmasters Γενικές Πληροφορίες

Όνομα:Winmasters
Website:www.winmasters.gr/gr/sports/
Γλώσσα:Ελληνικά
Άδεια:Rebels Gaming Limited

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: MGA | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Κοινοποίηση.