Η Novibet λειτουργεί νόμιμα στη χώρα μας από το 2011. Σε αυτά τα χρόνια έχει διακριθεί ως στοιχηματική και καζίνο για την αξιοπιστία της, το πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρει και τις συνεργασίες της με κορυφαίους παρόχους λογισμικού.

Novibet virtual παιχνίδια

Στη Novibet θα βρείτε τα τέσσερα πιο δημοφιλή αθλήματα στα εικονικά σπορ. Η διαθέσιμη γκάμα μπορεί να μην είναι μεγάλη, ωστόσο αποζημιώνει τον παίκτη με το σύγχρονο λογισμικό, τις πολλές διαθέσιμες αγορές και τα πλούσια αναλυτικά δεδομένα – από ιστορικό αγώνων, κατάσταση ομάδων / αθλητών / αλόγων, συγκριτικά δεδομένα αντιπάλων κα – τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή πονταρίσματος. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία εικονικού στοιχηματισμού.

Προσφερόμενα Virtual Παιχνίδια

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου – Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Μπάσκετ – Τένις – Ιπποδρομίες

Novibet virtual sports αγορές

Στο εικονικό ποδόσφαιρο (Πρωτάθλημα ή Κύπελλο) της Novibet θα βρείτε περισσότερες από 20 αγορές προσφερόμενες αγορές. Πέρα από τις βασικές αγορές θα βρείτε επιλογές όπως Διπλή Ευκαιρία Ημιχρόνου, Θα Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες, Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ, Αριθμός Γκολ Γηπεδούχου κα. Φροντίστε να μελετήσετε καλά το ιστορικό και τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων για ενημερωμένο και έξυπνο bet.

Πολλές επιλογές θα βρείτε και στο Μπάσκετ (περισσότερες από 10) ενώ και στο Τένις και στις Ιπποδρομίες θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις προσφερόμενες αγορές.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Novibet προσφέρει μία πλήρης υπηρεσία εξυπηρέτησης, με 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη, chat, messenger, skype, email και call back service.

Novibet mobile virtual sports

Στη Novibet θα απολαύσετε όλα τα εικονικά αθλήματα στις φορητές σας συσκευές μέσω του browser σας (μπείτε στο m.novibet.gr) ή μέσω των ειδiκών εφαρμογών για iOS και Android.

Καταθέσεις και Αναλήψεις

Μέθοδοι Καταθέσεων:Χρεωστικές κάρτες Visa,Maestro,Mastercard (5€), Πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard (5€), IRIS Payments (5€), Paysafecard (5€), Άμεση τραπεζική μεταφορά (5€), Novicash (5€), Paypal & Paypal one touch (10€), Neteller (15€), Skrill & Skrill 1-Tap (10€), (5€), Vivawallet & Vivaspot (5€), Novicash (5€) Twiga (10€), Aircash (5€)
Μέθοδοι Αναλήψεων:Τραπεζικό έμβασμα (10€), Vivawallet (10€), Κάρτες Visa και Mastercard (10€)
Ελάχιστη Κατάθεση:5€
Ελάχιστη Ανάληψη:10€
Χρόνος Αναλήψεων:
  • eWallets: 24 ώρες
  • Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες: 1 έως 5 ημέρες
  • Τραπεζικά Εμβάσματα: 1 έως 5 ημέρες

Novibet Γενικές Πληροφορίες

Όνομα:Novibet
Website:www.novibet.gr
Γλώσσα:Ελληνικά
Εταιρία:Gamart Limited

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινοποίηση.